Over ons

In 2018 richtten haarstylist Siko van Berkel en kleurspecialist Lorin Versteeg Kapsalon in de Jordaan op.

In de salon aan de Elandsgracht komen twee kapperstalenten samen: het ijzersterke knipwerk van Van Berkel en het kleurtalent van Versteeg.

Ze zijn geen onbekenden in het kappersvak. Allebei werkten we in de top van de mode- en kapperswereld in binnen- en buitenland.

Haarstylist Van Berkel werkte voor bekende modeontwerpers en won drie Coiffure Awards.

Versteeg is een van de eerste kleurspecialisten van Nederland en leerde de kneepjes van het vak onder meer van topkapsalon Trevor Sorbie.
Versteeg is aangesloten bij het agentschap House of Orange.

Onze kapsels sieren regelmatig de covers van bladen in binnen- en buitenland.
Zowel Van Berkel als Versteeg zijn Redken Artists.

Ons motto is: wij knippen geen kapsels, maar mensen. Bij ons wordt gekeken naar hoe wij jouw beste eigenschappen kunnen versterken.

Siko van Berkel en Lorin Versteeg
Haarstylist Siko van Berkel en kleurspecialist Lorin Versteeg

Wij knippen geen kapsels,
maar mensen

Een ode aan de Amsterdamse Jordaan

Over onze salon

Siko van Berkel en Lorin Versteeg zijn verknocht aan de stad Amsterdam. Hun eigen kapperszaak aan de Elandsgracht is dan ook een ode aan de Amsterdamse Jordaan. Warmte en gezelligheid staan hoog in het vaandel.

Het niveau van ons werk is hoog, maar de sfeer is in de salon laagdrempelig, intiem en warm. Iedereen is welkom; iedereen verdient een warme en luxe kapperservaring.

Het interieur van de salon is voorzien van echt Versace-behang, vloerbedekking met panterprint, kanten gordijntjes en marmeren meubels uit Amsterdam-Noord.

Met het typische Jordanese interieur lijk je in een knusse woonkamer te stappen, waar een warm welkom op je staat te wachten – inclusief Hollandse hits.

Samen met knippen en kleuren op internationaal topniveau is een kappersbezoek aan deze salon oprecht een unieke beleving.

Het Jordanese interieur van de kapsalon