Lorin Versteeg

Specialisatie

Lorin Versteeg is een van de eerste kleurspecialisten in Nederland. Ze staat nationaal en internationaal bekend om haar techniek en is specialist in het natuurlijk kleuren: het haar lijkt bijna op natuurlijke wijze gehighlight.
Ze werkte bij de beste kapsalons in zowel Londen als Amsterdam.

Loopbaan

Kleurspecialist Versteeg begint op haar zestiende bij kapsalon Mogeen aan de Vijzelsgracht in Amsterdam. Ze zit nog maar net op de Kapperschool als ze bij Mogeen stage gaat lopen.
Binnen enkele weken zegt ze haar opleiding op om fulltime te gaan werken.

Versteeg weet al vanaf het begin dat ze alleen wil kleuren; daar ligt haar kracht en talent. Bij Mogeen wordt ze getraind door Mogeen-oprichters Hester Wernert en Siko van Berkel.

Na 3,5 jaar vertrekt ze naar Londen om een kleuropleiding te volgen bij de bekende Britse kapper en haarstylist Trevor Sorbie.
Daar specialiseert ze zich verder in verschillende kleurtechnieken, waar natuurlijk kleuren haar grootste specialiteit wordt. Haar talent wordt ook opgemerkt door modeontwerper Rick Owen, die naar haar verwijst voor goede kleursessies.

Na terugkomst in Nederland keert ze terug naar Mogeen, waar ze twee jaar lang manager is van de salon en ook alle kleuropleidingen geeft aan de stagiairs. Versteeg werkt daarnaast mee aan verschillende fotoshoots en modeshows, in binnen- en buitenland.

Later gaat Lorin Versteeg als freelancer aan de slag; ze heeft haar eigen klantenbestand en werkt ook vaak mee aan editorials van bekende bladen, waar ze de modellen kleurt.
Ook geeft ze trainingen vanuit House of Orange en staat ze onder contract bij Redken als artist en educator.

Bekende klanten

Monica Geuze is een van de vaste klanten van Versteeg.

Sociale media

Instagram Lorin Versteeg