Kris van Laerhoven

Specialisatie

Haarstylist Kris van Laerhoven is een expert in knippen en kleuren; van stylen tot highlights en natuurlijke balayages. Zeg maar gerust het hele pakket.

Met haar kennis -die verkreeg ze in binnen- en buitenland- weet ze als geen ander hoe ze iemands uitstraling kan versterken en de juiste look te creëren. De identiteit van de klant is het uitgangspunt: wie ben je, wat voor haartype heb je, hoe valt het haar en wat past goed bij de vorm van je gezicht? Bij Van Laerhoven draait het niet altijd om de laatste trends, maar vooral om wie je bent en wat goed bij je past.

Loopbaan

Van Laerhoven start op haar zeventiende met de kappersopleiding in Delft. Daarnaast werkt ze ook vier dagen in de week in een kapsalon in Dongen. Na
het voltooien van haar opleiding in 2016 vertrekt ze naar het buitenland, waar ze een jaar ervaring opdoet in Sydney (Australië). Ze volgt diverse trainingen op internationaal niveau, waarbij ze verschillende knip- en kleurtechnieken leert. Tevens assisteert ze af en toe bij fotoshoots.

In 2017 verhuist Van Laerhoven terug naar Nederland en gaat ze aan de slag als haarstylist in Amsterdam. Ze volgt een visagie-opleiding in de avonduren. In de jaren daarna ontwikkelt zich tot allround knip- en kleurstylist. Door verschillende trainingen te volgen ontwikkelt ze haar eigen stijl, ook werkt ze mee aan diverse fotoshoots. Na vier jaar gaat ze verder als freelance haarstylist. Van Laerhoven werkt sinds februari 2021 vier dagen per week bij Kapsalon in de Jordaan.

Social media

Kris van Laerhoven (Instagram)